Nämä myynti- ja toimitusehdot koskevat Nordic ICT Systems Oy:ltä ostettuja tuotteita.

1. Tekniset tiedot:

Tekniset tiedot pyritään pitämään ajantasalla. Kuitenkin esitteissä, mainosmateriaaleissa, ilmoituksissa tai vastaavissa annetut tekniset tiedot ovat likimääräisiä eikä niitä tule pitää sitovina.

2. Hinnat:

Nordic ICT Systems Oy myy tuotteet kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaisin hinnoin. Ilmoitetut hinnat ovat vapaasti varastossamme. Hinnat on ilmoitettu Alv.0%. Toimituksista perimämme maksu on postin kustannuksien mukainen. Nordic ICT Systems Oy varaa oikeuden muuttaa hintoja ilman ennakkoilmoitusta. Emme vastaa mahdollista virheistä hinnastossa.

3. Maksuehdot:

a) Toimitetuista tuotteista laskutetaan ostajaa. Maksuaika on 7 – 30 päivää laskun päiväyksestä, viivästyskorko ja huomautusaika on mainittu laskussa. Toimitamme haluttaessa myös postiennakolla.
b) Vastuu tuotteista siirtyy ostajalle sillä hetkellä kun tuotteet luovutetaan Nordic ICT Systems Oy:n varastosta ostajalle tai rahdinkuljettajalle.
c) Omistusoikeus toimitettuihin tuotteisiin säilyy Nordic ICT Systems Oy:llä siihen saakka kunnes ne on kokonaan maksettu.

4. Toimitusehdot:

Ilmoitetut toimitusajat ovat arvioita. Nordic ICT Systems Oy pyrkii noudattamaan ilmoitettuja toimitusaikoja mahdollisimman tarkasti ja, mikäli arvioitu toimitusaika muuttuu, ilmoittamaan siitä ostajalle. Nordic ICT Systems Oy ei vastaa viivästyksen mahdollisesti aiheuttamista välittömistä tai välillisistä vahingoista.

Tuote katsotaan toimitetuksi, kun se on luovutettu ostajalle, postin kuljettamaksi tai rahdinkuljettajalle. Erikoistilauksesta toimitettavia tuotteita ei voi perua ja ne toimitetaan aina ostajalle/tilaajalle. Alle 20€ tilauksia emme toimita.

5. Takuu:

Valmistusvirheiden osalta tuotteilla on voimassa takuuajat, jotka valmistaja myöntää tuotteilleen. Takuut vaihtelevat tuoteryhmittäin ja takuu koskee vain Nordic ICT Systems Oy:n myymiä tuotteita.

6. Vaihdot ja palautukset:

Tuotteet voidaan palauttaa vain Nordic ICT Systems Oy:n suostumuksella ja ostajan kustannuksella. Tuotteet tulee palauttaa alkuperäisessä pakkauksessa. Mikäli palautettu pakkaus tai tuote on puutteellinen siitä peritään erillinen maksu. Mikäli palautuksen syynä ei ole viallinen tuote, ostajalta peritään 20% tuotteen hinnasta. Kaikille palautettaville tuotteille on pyydettävä palautusnumero, jonka saa Nordic ICT Systems  Oy:stä.

7. Muistutukset:

Tuotteen määrää tai lajia koskevat muistutukset on tehtävä kirjallisesti seitsemän (7) päivän kuluessa toimituksesta uhalla, että jälleenmyyjä muuten menettää oikeuden vedota virheeseen tai puutteeseen.

8. Erimielisyydet:

Erimielisyydet pyritään ensisijaisesti ratkaisemaan keskinäisillä neuvotteluilla. Jos neuvotteluissa ei päästä sovintoon ratkaistaan erimielisyydet Helsingin käräjäoikeudessa.