Nordic ICT Systems Oy
– Tuotteet

Nordic ICT Systems Oy:n tuoteportfolio kattaa optiset transceiverit, kytkentäkuidut, aktiiviset ja passiiviset AOC/DAC-kaapelit, CAT-kaapelit sekä muut optiset laitteet kuten mediamuuntimet, mux/demux ja transponderit.

Verkon synkronointiin tuotevalikoimassa on ADVA/Oscilloquartzin synkronointilaitteet, jota edustamme Suomessa ja Baltiassa.

Optiset transceiverit ovat korkealaatusia, MSA-standardin vaatimukset täyttäviä, jotka soveltuvat lähes kaikkiin käyttöympäristöihin ja toimivat lähes kaikkien laitevalmistajien kanssa.

Tarjoamme myös laajan valikoiman muita verkkotuotteita. Mikäli tuotetta ei löydy verkkokaupasta tai tarvitsette apuamme, voit ottaa meihin yhteyttä helposti lomakkeemme kautta.

Suuri ja monipuolinen tuotevarasto takaa nopeat toimitukset ja hyvän toimitusvarmuuden, jopa seuraavaksi päiväksi.

Transceiverit

Valikoimastamme löytyvät 100M – 400G nopeuksiset SFP, SFP+, XFP, X2, QSFP+, QSFP28, CFP, CFP2, CFP4, QSFP-DD, QSFP56, OSFP transceiverit lyhyille sekä pitkille yli 100km matkoille.

Valikoima sisältää mm. kupari SFP:t, BIDI, CWDM, DWDM sekä Fibre channel optiikoita. Saatavissa on normaalien versioiden lisäksi myös ns. rugged / industrial versioita sekä PON-optiikoita (esim. GPON/EPON).

Optiset transceiverit ovat korkealaatuisia MSA-standardin vaatimukset täyttäviä, testattuja ja useissa eri ympäristöissä hyväksi todettuja.

Kytkentäkuidut ja kaapelit

Kytkentäkuitumme, MPO-kaapelit sekä AOC ja DAC- kaapelimme ovat korkealaatuisia ja tukevat järjestelmiä aina 400G asti.

Kytkentäkuituja on saatavissa yksimuoto- (OS2) ja monimuotokuidulla (OM1, OM3, OM4) LC/SC duplex/simplex liittimin. MTP/MPO -kaapeleita pääasiassa OS2, OM3 ja OM4 kuiduilla.

Aktiivisia ja passiivisia AOC ja DAC kaapeleita on saatavissa SFP+, SFP28, QSFP+, QSFP28 ja QSFP-DD tyyppisinä. 10G – 400G AOC/DAC-kaapeleiden pituudet ovat 0.5m – 100m.

Ethernetille ja muille tietoliikenne- ja verkkosovelluksille CAT kaapeleista löytyvät suojatut, eri-pituiset ja väriset CAT5-CAT8 kaapelit.