Nordic ICT Systems Oy
– Tuotteet

Nordic ICT Systems Oy:n tuoteportfolio kattaa optiset transceiverit, kytkentäkuidut, aktiiviset ja passiiviset AOC/DAC-kaapelit, CAT-kaapelit sekä muut optiset laitteet kuten mediamuuntimet, mux/demux ja transponderit.

Verkon synkronointiin tuotevalikoimassa on ADVA/Oscilloquartzin synkronointilaitteet, jota edustamme Suomessa ja Baltiassa.

Optiset transceiverit ovat korkealaatusia, MSA-standardin vaatimukset täyttäviä, jotka soveltuvat lähes kaikkiin käyttöympäristöihin ja toimivat lähes kaikkien laitevalmistajien kanssa.

Tarjoamme myös laajan valikoiman muita verkkotuotteita. Mikäli tuotetta ei löydy verkkokaupasta tai tarvitsette apuamme, voit ottaa meihin yhteyttä helposti lomakkeemme kautta.

Suuri ja monipuolinen tuotevarasto takaa nopeat toimitukset ja hyvän toimitusvarmuuden, jopa seuraavaksi päiväksi.

Transceiverit

Valikoimastamme löytyvät kaikki 100M-400G nopeudella varustetut transceiverit kuten SFP, SFP+, XFP, X2, QSFP+, QSFP28, CFP, CFP2, CFP4, QSFP-DD, QSFP56, OSFP.

Optiset transceiverit ovat korkealaatuisia MSA-standardin vaatimukset täyttäviä, testattuja ja useissa eri ympäristöissä hyväksi todettuja.

Kytkentäkuidut ja kaapelit

Kytkentäkuitumme ja aktiiviset AOC ja passiiviset DAC- kaapelimme ovat korkealaatuisia ja tukevat järjestelmiä aina 400G asti.

Yksimuoto tai monimuoto-kytkentäkuitumme sisältävät OS2, OM1, OM3, OM4, LC/SC ja MTP(MPO) liitännät.

Aktiiviset AOC ja passiiviset DAC kaapelit ovat SFP+, SFP28, QSFP+, QSFP28 ja QSFP-DD. 10G – 400G AOC/DAC-kaapeleiden pituudet ovat 0.5m – 100m.

Ethernetille ja muille tietoliikenne- ja verkkosovelluksille CAT kaapeleista löytyvät suojatut, eri-pituiset ja väriset CAT5-CAT8 kaapelit.